לחם שטוח עם ירקות - השף הלבן

לחם שטוח עם ירקות

לחם שטוח עם ירקות לקט פשטידה של סנפרוסט – שקל מדי להכין!

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחם שטוח עם ירקות
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל תבנית תנור:

  • שקית לקט חגיגי לשבועות – לקט לפשטידה
  • כוס קמח לבן רגיל
  • חצי כוס קמח תירס דק
  • כוס מים
  • ביצה
  • קורט אגוז מוסקט
  • שן שום כתושה או חצי כפית אבקת שום
  • מלח / פלפל שחור
  • שמן זית לשימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון, על המדף התחתון או בטורבו.

  • 02.

    בקערה, מערבבים את כל המרכיבים למעט ירקות הלקט והשמן זית עד שמתקבלת בלילה אחידה.

  • 03.

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

  • 04.

    משמנים את נייר האפייה ומפזרים מעל את הירקות.

  • 05.

    יוצקים מעל הכל את הבלילה, משמנים מעט בשמן זית ומכניסים לתנור לאפייה במשך 45 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 06.

    חותכים לקוביות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.