לחם שטוח עם ירקות | השף הלבן

לחם שטוח עם ירקות

לחם שטוח עם ירקות לקט פשטידה של סנפרוסט – שקל מדי להכין!

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחם שטוח עם ירקות
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים לתבנית תנור:

  • שקית לקט חגיגי לשבועות – לקט לפשטידה
  • כוס קמח לבן רגיל
  • חצי כוס קמח תירס דק
  • כוס מים
  • ביצה
  • קורט אגוז מוסקט
  • שן שום כתושה או חצי כפית אבקת שום
  • מלח / פלפל שחור
  • שמן זית לשימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון, על המדף התחתון או בטורבו.

  • 02.

    בקערה, מערבבים את כל המרכיבים למעט ירקות הלקט והשמן זית עד שמתקבלת בלילה אחידה.

  • 03.

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

  • 04.

    משמנים את נייר האפייה ומפזרים מעל את הירקות.

  • 05.

    יוצקים מעל הכל את הבלילה, משמנים מעט בשמן זית ומכניסים לתנור לאפייה במשך 45 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 06.

    חותכים לקוביות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)