לחמניות קרם קוקוס וצימוקים - מתכון ללחמניות רכות | השף הלבן

לחמניות קרם קוקוס וצימוקים

לחמניות עם צימוקים שמקבלות מרקם רך במיוחד בזכות קרם הקוקוס שבבצק ויוצרות טעם של בריוש

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
מעל שעה זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: אינס ינאי

המרכיבים ל 18 מנות:

מרכיבים:
  • 1 פחית קרם קוקוס השף הלבן- להשאיר בצד 2 כפות לציפוי
  • 1 ביצה
  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 100 גרם תחליף חמאה על בסיס קוקוס מומס\שמן
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס מים לפי הצורך
  • 1 כף שטוחה מלח
לציפוי:
  • 1 ביצה טרופה עם 2 כפות קרם קוקוס
  • שומשום שחור
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים את הקמח, השמרים והסוכר, מערבלים דקה ויוצרים גומה.

  • 02.

    בגומה מניחים את הביצה, הצימוקים, המלח, השומן ואת קרם הקוקוס.

  • 03.

    לשים את הבצק כ-6 דקות ותוך כדי מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 04.

    לאחר הלישה מתפיחים בקערה משומנת ומכוסה לשעה.

  • 05.

    לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 60 גרם.

  • 06.

    מגלגלים ללחמניית בריוש עגולה ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.

  • 07.

    מברישים בביצה טרופה עם קרם קוקוס ומתפיחים ל- 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 08.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות עד השחמה ומגישים חם.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.