מתכון מאפה תפוחי אדמה פטריות בשמנת ופרמזן | השף הלבן

מאפה תפוחי אדמה פטריות בשמנת ופרמזן

מאפה תפוחי אדמה מושלם ומשביע

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה תפוחי אדמה פטריות בשמנת ופרמזן

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 6 תפוחי אדמה קלופים פרוסים.
  • 500 גרם פטריות שמפיניון פרוסות ומטוגנות.
  • מלח
  • פלפל לבן
  • ½ 1 מכלים שמנת מתוקה
  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

  • 02.

    מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה בצורת מניפה ומעליהם את הפטריות המטוגנות, מתבלים במלח ופלפל.

  • 03.

    מוסיפים את השמנת ואופים שעה. זורים מעל את פתיתי הפרמזן ואופים 20 דקות נוספות. מגישים חם

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(664)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.