פשטידת כרובית וגבינת מוצרלה - מתכון ב-10 דקות | השף הלבן

מאפה כרובית ומוצרלה

מאפה מעולה שבין פשטידה למאפין עם כרובית וגבינת מוצרלה. טעים לאכילה מיד בתום האפייה או נח לארוז לעבודה, לפיקניק או ליום בבריכה.

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת כרובית וגבינת מוצרלה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל12:

  • 2 כוסות (280 גרם) פתיתי כרובית "סנפרוסט"
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1 גביע קוטג' "תנובה"
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • 100 גרם פתיתי פתיתי מוצרלה "השף הלבן" או עמק (משאירים 3 כפות לזרייה)
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 200 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס (נח לחלץ את מאפה מתבנית סיליקון).

  • 02.

    שמים את כל המרכיבים למעט 3 כפות פתיתי מוצרלה או עמק בקערה ומערבבים לעיסה אחידה.

  • 03.

    מעבירים את העיסה לתבניות המאפינס עד 3/4 גובה התבנית,

  • 04.

    זורים את יתרת פתיתי המוצרלה או העמק ואופים כ 35 דקות עד שהמאפים תופחים ומשחימים.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 05.

    מחכים 10 דקות, מחלצים מהתבנית ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(15)