מאפה כרוביות ודלורית אפויות ברוטב בשמל – מתכון למאפה | השף הלבן

מאפה כרוביות ודלורית אפויות ברוטב בשמל

מאפה מדליק ומהיר הכנה עם כרובית ודלורית אפויות עם רוטב בשמל ומוקרמות עם פתיתי מוצרלה.

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה כרוביות ודלורית אפויות ברוטב בשמל
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק

המרכיבים ל 5-6:

  • 1 כרובית קטנה מחולקת לפרחים
  • 1 דלורית חתוכה לקוביות
  • 1 מיכל רוטב בשמל "השף הלבן"
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שום גבישי
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח תופח
  • 1/2 כוס חלב "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את קוביות הדלורית, הכרובית, המלח, הפלפל, השום ושמן הזית.

  • 02.

    אופים את הירקות על תבנית מרופדת נייר אפייה 25 דקות בחום של 180 מעלות. מצננים מעט.

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 03.

    בקערה טורפים רוטב בשמל, חלב, ביצים, קמח ומוצרלה.

  • 04.

    מוסיפים את הירקות האפויים לבלילה ומערבבים היטב.

  • 05.

    משמנים תבנית ואופים את הירקות המצופים בבלילה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 35-40 דקות. 

    טיימר מופעל

    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.