לחמניות קוטג' ושמרים במילוי מוצרלה
את לחמניות הקוטג' האלה אתם חייבים לנסות! מתכון של יונית צוקרמן ללחמניות שמרים וקוטג' במילוי גבינת מוצרלה שיהפכו את ארוחת הערב לבלתי נשכחת

המרכיבים ל 12 יחידות:
- 4 ו-1/2 כוסות (630 גרם) קמח לבן
- כף וחצי שמרים יבשים
- 1/4 כוס (60 מ"ל) שמן
- 1 ביצה בגודל L
- 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
- כפית מלח
- 1 גביע (250 גרם) קוטג' %5" תנובה"
- 3/4 כוס (175 מ"ל) מים פושרים
- 1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- פרג
- ביצה טרופה
הוראות הכנה:
-
01.
בקערת מיקסר מניחים את כל חומרי הבצק ולשים במשרך 7 דקות עד לקבל בצק אחיד ורך.
טיימר מופעל
-
02.
מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח
-
03.
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
-
04.
מחלקים את הבצק ל-12 כדורים. בעזרת הידיים, משטחים מעט את כדור בצק, מניחים במרכזו פתיתי מוצרלה וסוגרים סביבם את הבצק. חוזרים על הפעולה עם יתר הכדורים.
-
05.
מניחים את כדורי הבצק הממולאים בתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה. חשוב לשמור על רווחים בין כדורי הבצק.
-
06.
מכסים את התבנית ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
-
07.
מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים מעל פרג. אופים במשך 20 דקות, עד שהלחמניות תפוחות וזהובות
טיימר מופעל