בצק עלים במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ופסטו
בואו ללמוד להכין בקלות מאפים פריכים וטעימים
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 10 מנות:
- 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
- 250 גרם גבינה צפתית "פיראוס"
- 250 גרם גבינה פטה "פיראוס"
- צנצנת רוטב פסטו "אוליביה"
- צנצנת עגבניות מיובשות "אוליביה", קצוצות
הוראות הכנה:
- 
								01.
								משטחים את בצק העלים. 
- 
								02.
								מורחים את רוטב הפסטו בשכבה אחידה על הבצק. 
- 
								03.
								מגרדים גבינה צפתית ואת הגבינה הפטה מעל. מוסיפים מעל את העגבניות המיובשות (לפי הטעם). 
- 
								04.
								מגלגלים את הבצק, פורסים לפרוסות בעובי 
- 
								05.
								5 ס"מ ומכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה עד שהמאפים משחימים. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

