מתכון בצק עלים במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ופסטו | השף הלבן

בצק עלים במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ופסטו

בואו ללמוד להכין בקלות מאפים פריכים וטעימים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בצק עלים במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ופסטו

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
  • 250 גרם גבינה צפתית "פיראוס"
  • 250 גרם גבינה פטה "פיראוס"
  • צנצנת רוטב פסטו "אוליביה"
  • צנצנת עגבניות מיובשות "אוליביה", קצוצות

הוראות הכנה:

  • 01.

    משטחים את בצק העלים.

  • 02.

    מורחים את רוטב הפסטו בשכבה אחידה על הבצק.

  • 03.

    מגרדים גבינה צפתית ואת הגבינה הפטה מעל. מוסיפים מעל את העגבניות המיובשות (לפי הטעם).

  • 04.

    מגלגלים את הבצק, פורסים לפרוסות בעובי

  • 05.

    5 ס"מ  ומכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה עד שהמאפים משחימים.

הכנת? כאן מדרגים
(242)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.