בגט או לחם קלוי בתנור עם זעתר
תוספת לארוחה במקום לחם רגיל או כארוחת ערב/בוקר
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- לחם או בגט (לפי מספר המנות)
- שמן זית
- שום כתוש
- זעתר
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים הבגט לאורכו לפרוסות דקות או חותכים כל פרוסת לחם לחצי. שמים הפרוסות על נייר אפייה.
-
02.
שמים בקערית שמן זית, מלח ושום כתוש ומערבבים. מפזרים את התערובת על הפרוסות. מוסיפים מעליהם מעט זעתר.
-
03.
קולים עד הזהבה. מוציאים ומוסיפים זעתר.
-
04.
מגישים חם, אפשר לשים מעל קוביות גבינה בולגרית.
הכנת? כאן מדרגים