מתכון בגט או לחם קלוי בתנור עם זעתר | השף הלבן

בגט או לחם קלוי בתנור עם זעתר

תוספת לארוחה במקום לחם רגיל או כארוחת ערב/בוקר

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בגט או לחם קלוי בתנור עם זעתר

המרכיבים ל4 מנות:

  • לחם או בגט (לפי מספר המנות)
  • שמן זית
  • שום כתוש
  • זעתר
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים הבגט לאורכו לפרוסות דקות או חותכים כל פרוסת לחם לחצי. שמים הפרוסות על נייר אפייה.

  • 02.

    שמים בקערית שמן זית, מלח ושום כתוש ומערבבים. מפזרים את התערובת על הפרוסות. מוסיפים מעליהם מעט זעתר.

  • 03.

    קולים עד הזהבה. מוציאים ומוסיפים זעתר.

  • 04.

    מגישים חם, אפשר לשים מעל קוביות גבינה בולגרית.  

הכנת? כאן מדרגים
(642)