פשטידה א-לה איטליה- מיני פשטידות לארוחה קלה ומהירה | השף הלבן

פשטידה א-לה איטליה

הפתרון המושלם לארוחה קלילה ומהירה – בין אם הילדים רעבים בחופש הגדול, אתם מחפשים ארוחת בוקר או צהריים קלילה, או רוצים משהו טעים לפיקניק בבריכה, המתכון הזה הוא בשבילכם! מיני פשטידות ירקות א-לה איטלקיה, עשירות בטעמים ופשוטות להכנה, עם 4 מרכיבים בלבד ומוצר גאוני של סנפרוסט שחוסך לכם זמן יקר במטבח. לא צריך לשטוף, לחתוך או לבשל כלום – פשוט מערבבים ואופים!

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל 12 יחידות :

מצרכים:
  • 1 חבילה (כ-400 גרם) ירקות ופסטה א-לה איטליה של סנפרוסט
  • 3 ביצים
  • 250 מ"ל שמנת להקצפה או שמנת לבישול
  • 1 כוס (100 גרם) גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
גודל תבנית: בתבנית שקעים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    טורפים בקערה את הביצים, השמנת, התבלינים והגבינה המגורדת.

  • 03.

    מוסיפים את הירקות והפסטה של סנפרוסט ומערבבים היטב.

  • 04.

    יוצקים לתבנית שקעים משומנת קלות ואופים כ-30 דקות, או עד שהפשטידות מזהיבות.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 05.

    מגישים חם ונהנים!

הידעת?

אפשר להכין גם בתבנית גדולה (20/30 או 24) - זמן האפייה עשוי להתארך מעט.
הפשטידות נהדרות גם קרות, אז אפשר להכין מראש ולאחסן במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.