תפוחי אדמה עם פטריות
מנת תפוחי אדמה מטוגנים עם פטריות ובצל, תוספת טעימה ומשביעה בארוחת צהריים או כמנה טבעונית בפני עצמה
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 8 תפוחי אדמה בגודל בינוני
- 1 בצל גדול (קצוץ)
- 1 חבילת פטריות טריות (מה שאוהבים) שטופות וחתוכות
- 2 שיני שום (קצוצות)
- 3 כפות שמן לטיגון
- מלח
- פלפל
- 1 כף אבקת מרק פטריות
הוראות הכנה:
-
01.
הכנה:
-
02.
מקלפים,שוטפים וחותכים לפרוסות בינוניות את תפוחי האדמה.
-
03.
מטגנים את פרוסות התפ"א במחבת רחבה. כשתפוחי אדמה כמעט מוכנים, מפזרים אבקת מרק ומלח, מערבבים היטב וממשיכים לטגן.
-
04.
במחבת נפרדת מטגנים את הבצל. כאשר הבצל הופך לשקוף, מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים בין דקה ל-2 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מוסיפים לבצל את הפטריות, מערבבים, מתבלים במעט מלח ופלפל ומטגנים בערך 5 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
כאשר תפוחי האדמה מוכנים, מוסיפים אליהם את הפטריות עם הבצל ועם השום, מערבבים ומטגנים עוד כ-2-3 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים