תפוחי אדמה אפויים בתנור
מנה צמחונית של תפוחי אדמה ממולאים בכל טוב, קל להכנה וטעים
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 4 תפוחי אדמה
- 1 בצל ירוק
- חבילת פטריות
- פתיתי פרמזן / גאודה / צ'דר קולקשן
- מלח
- פלפל
- פירורי לחם
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את תפוחי האדמה בשני הקצוות כך שיוכלו לעמוד ישר.
-
02.
אופים בתנור עם נייר כסף למשך רבע שעה עד עשרים דקות, עד שהם יתרככו מעט.
-
03.
מוציאים מהתנור ובעזרת כפית עושים חור בצד אחד בשביל המילוי.
-
04.
למילוי: מטגנים מעט את הבצל עם הפטריות ושמים מעט פלפל שחור ומלח. מוסיפים את הגבינות ומטגנים למשך כמה שניות נוספות.
-
05.
מכניסים את המילוי לתוך תפוחי האדמה ומעל מפזרים פירורי לחם. מכניסים לתנור למשך עשרים דקות.
הכנת? כאן מדרגים