כרובית מצופה
מתכון כרובית מעולה, הכרובית קריספית ומשתלבת עם מגוון מטבלים ורטבים, מעולה כתוספת לארוחה
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 1/2 שקית (של 800 גרם) כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
- 2 ביצים
- מלח
- פלפל לבן
- שום
- 1 כוס קמח
- ½ 1 כוסות פירורי לחם
- שמן לטיגון
- פטרוזיליה טריה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את הכרובית המוקפאת לכלי מתאים למיקרוגל (700 ווט). מחממים בעוצמה גבוהה 4 דקות, מוציאים ומפזרים על הכרובית מלח.
טיימר מופעל
-
02.
טורפים את הביצים עם התבלינים.
-
03.
טובלים את הכרובית בקמח, בביצים הטרופות ובפירורי הלחם.
-
04.
מטגנים את הכרובית המצופה בשמן עמוק שחומם מראש כ-2 דקות או עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
05.
לפני ההגשה מפזרים את הפטרוזיליה הטריה.
הכנת? כאן מדרגים