מתכון כרובית מצופה | השף הלבן

כרובית מצופה

מתכון כרובית מעולה, הכרובית קריספית ומשתלבת עם מגוון מטבלים ורטבים, מעולה כתוספת לארוחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרובית מצופה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1/2 שקית (של 800 גרם) כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל לבן
  • שום
  • 1 כוס קמח
  • ½ 1 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • פטרוזיליה טריה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את הכרובית המוקפאת לכלי מתאים למיקרוגל (700 ווט). מחממים בעוצמה גבוהה 4 דקות, מוציאים ומפזרים על הכרובית מלח.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 02.

    טורפים את הביצים עם התבלינים.

  • 03.

    טובלים את הכרובית בקמח, בביצים הטרופות ובפירורי הלחם.

  • 04.

    מטגנים את הכרובית המצופה בשמן עמוק שחומם מראש כ-2 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 05.

    לפני ההגשה מפזרים את הפטרוזיליה הטריה.

הכנת? כאן מדרגים
(87)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.