המרכיבים ל 6-5 מנות:
- 1 שקית פולי סויה מוקפאים "סנפרוסט" (400 גרם)
- 1 כוס (150 גרם) בצל קצוץ מוקפא "סנפרוסט"
- שמן קנולה
- 5 שיני שום, כתושות
- 2 כוסות אורז לבן
- מלח
- פלפל לבן
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 2 כפות שמן שומשום
- 1 גזר בינוני, חתוך לקוביות
- 1/2 חציל בינוני, חתוך לקוביות
- פלפל אדום קטן, חתוך לקוביות
- פלפל צהוב קטן, חתוך לקוביות
- 5 כפות שומשום, קלוי
- 3 כפות סוכר
- 1 כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ
- 2 כפות בצל ירוק, פרוס דק
- 2 כפות כוסברה, קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מאדים את הבצל עם 2 כפות שמן קנולה עד שקיפות, מוסיפים שום ומטגנים כדקה.
-
02.
מוסיפים אורז, מלח, פלפל ומוסקט ומטגנים במשך 4-3 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 20 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
במחבת רחבה מחממים 2 כמות שמן קנולה ושמן שומשום, מוסיפים את הגזר והחצילים ומטגנים על להבה גבוהה כ-4 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מוסיפים שמן, פלפלים, שומשום קלוי, פולי סויה, סוכר וג'ינג'ר, מבשלים כ-4 דקות, מוסיפים לאורז ומערבבים.
טיימר מופעל
-
06.
מוסיפים בצל ירוק וכוסברה, מערבבים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים