שכבות גבינה, שוקולד ואוזני המן בצנצנת - טעים וקל להכנה | השף הלבן

שכבות גבינה, שוקולד ואוזני המן בצנצנת

נשארו לכם בבית אוזני המן מפורים? מצוין! בואו להכין את הקינוח הכי מגניב שיש: צנצנת עם שכבות קרם גבינה לבנה, שוקולד ושברי אוזני המן

מאת: שרית נובק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שכבות גבינה, שוקולד ואוזני המן בצנצנת
צילום: שרית נובק עיצוב: שרית נובק

המרכיבים ל2 צנצנות בינוניות או 8 כוסות אישיות:

לקרם:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 2 כפות סוכר
  • 40 גרם פודינג וניל
  • כוס חלב
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה תנובה
לשכבת השוקולד:
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
לשכבת הפירורים:
  • 6 אוזני המן מפוררות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הקרם: מכניסים לקערת מיקסר שמנת להקצפה, פודינג, סוכר וחלב ומקציפים לקרם יציב. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.

  • 02.

    מכינים גנאש שוקולד: מכניסים לקערה חסינת חום שוקולד ושמנת וממיסים ביחד במיקרו בפולסים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה.

  • 03.

    מרכיבים את המנה: מניחים בצנצנת מקרם הגבינה עד לרבע מגובה הצנצנת.

  • 04.

    מוזגים מעל שכבה דקה של גנאש שוקולד ומעל מפזרים מפירורי אוזני ההמן.

  • 05.

    חוזרים על הפעולה עד לשפת הצנצנת.

  • 06.

    סוגרים, מקשטים, ושומרים בקירור. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(7)