שכבות גבינה, שוקולד ואוזני המן בצנצנת
נשארו לכם בבית אוזני המן מפורים? מצוין! בואו להכין את הקינוח הכי מגניב שיש: צנצנת עם שכבות קרם גבינה לבנה, שוקולד ושברי אוזני המן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שרית נובק
עיצוב: שרית נובק
המרכיבים ל2 צנצנות בינוניות או 8 כוסות אישיות:
לקרם:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 2 כפות סוכר
- 40 גרם פודינג וניל
- כוס חלב
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה תנובה
לשכבת השוקולד:
- 150 גרם שוקולד מריר
- 100 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
לשכבת הפירורים:
- 6 אוזני המן מפוררות
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הקרם: מכניסים לקערת מיקסר שמנת להקצפה, פודינג, סוכר וחלב ומקציפים לקרם יציב. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
-
02.
מכינים גנאש שוקולד: מכניסים לקערה חסינת חום שוקולד ושמנת וממיסים ביחד במיקרו בפולסים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה.
-
03.
מרכיבים את המנה: מניחים בצנצנת מקרם הגבינה עד לרבע מגובה הצנצנת.
-
04.
מוזגים מעל שכבה דקה של גנאש שוקולד ומעל מפזרים מפירורי אוזני ההמן.
-
05.
חוזרים על הפעולה עד לשפת הצנצנת.
-
06.
סוגרים, מקשטים, ושומרים בקירור. בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים