מתכון פטיפורי שוקולד קורנפלקס | השף הלבן

פטיפורי שוקולד קורנפלקס

חטיפים קטנטנים וקראנצ'יים של שוקולד וקורנפלקס שכיף לזלול. ראו הוזהרתם – שטועמים אותם, אי אפשר להפסיק

מאת: נטע ברונר צייגר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטיפורי שוקולד קורנפלקס

המרכיבים ל 25:

  • מעדן קרלו וניל
  • שמנת להקצפה של השף הלבן
  • 2.5 כוסות קורנפלקס
  • רשות - 2 כפות ליקר תפוזים
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף חלב
  • חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • 3 כפיות קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בסיר קטן. מוסיפים חצי כוס סוכר, 3 כפיות קקאו וכף חלב. מחממים על אש קטנה ובוחשים כל הזמן.

  • 02.

    לאחר קבלת רוטב שוקולד מוסיפים שמנת להקצפה ומעדן קרלו וניל וממשיכים לערבב.

  • 03.

     מוסיפים 100 גרם חמאה בקוביות ובוחשים עד שהחמה מומסת. מי שרוצה יכול להוסיף 2 כפות ליקר תפוזים, אך לא חובה.

  • 04.

    את הקורנפלקס שבחרנו שמים בקערה גדולה (ניתן לקחת כל קורנפלקס רגיל וגם שוקולד).

  • 05.

    לאחר כמה דקות שרוטב השוקולד התקרר טיפה, שופכים את תכולת הסיר לתוך קערת הקורנפלקס ומערבבים.

  • 06.

    שמים עם כף בתבנית פטיפורים ולמקרר לחצי שעה לפחות, עד שמתקשה. התוצאה: חטיף הדומה לכדורי שוקולד עם קורנפלקס.

הכנת? כאן מדרגים
(51)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.