מתכון מלבי מנצח | השף הלבן

מלבי מנצח

מתכון נהדר להכנת מלבי מנצח על בסיס חלב, שמנת מתוקה, סוכר וקצת קורנפלור שכל אחד יכול להכין! את הסירופ תוכלו לשדרג עם פטל או צבע מאכל.

מאת: מירב דאבוש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מלבי מנצח

המרכיבים ל10 כוסות אישיות:

  • 3 כוסות חלב
  • 1 מיכל שמנת מתוקה מסדרת "השף הלבן"
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 2 כפות מי ורדים
לסירופ:
  • 1 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כפיות מיץ פטל או צבע מאכל אדום

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בסיר את החלב, השמנת המתוקה והסוכר. שומרים בצד חצי כוס מהנוזל ואת מה שיש בסיר מרתיחים על אש גבוהה.

  • 02.

    את חצי הכוס שנותרה מערבבים עם הקורנפלור, עד שאין גושים.

  • 03.

    כשהתערובת בסיר רותחת, מוסיפים את בלילת הקורנפלור וטורפים בעזרת כף בלי הפסקה. התערובת מסמיכה מיד.

  • 04.

    כשהתערובת חוזרת לבעבע, מסירים מהאש. מוסיפים את מי הוורדים ומחלקים בין כוסות ההגשה.

  • 05.

    מצננים במקרר 4 שעות לפחות. לסירופ:שמים בסיר בינוני את המים והסוכר ומביאים לרתיחה. ליצירת צבע אדום אפשר לשים פטל / צבע מאכל. מומלץ לפזר מעל מעט קוקוסלמתכוןמלבינוסף של השף הלבן >>

הכנת? כאן מדרגים
(401)