גלידה (פרווה)
קינוח גלידה פרווה
המרכיבים ל8-10:
- 4 חלבונים (ביצים)
- קצפת פרווה
- רבע כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- לבחירה: כפית קקאו או כף אבקת שוקו
הוראות הכנה:
-
01.
להפריד את הביצים. להקציף את החלבונים לקצף יציב.
-
02.
להוסיף את הסוכר וסוכר השנף בהדרגה תוך כדי ההקצפה.
-
03.
להקציף בקערה נפרדת את הקצפת לקצף יציב.
-
04.
לאחד את שתי התערובות בתנועות קיפול.
-
05.
ניתן להוסיף כפית קקאו או כף אבקת שוקו לקבלת גלידה בטעם שוקו.
הידעת?
גלידה היא אחד הקינוחים האהובים בעולם. היא מגיעה במיליון טעמים שונים והיא נאכלת מדי יום על ידי אנשים מכל הגילאים בכמעט כל מדינות העולם. אולם לשתי קבוצות עיקריות בארץ יש בעיה עם גלידת חלב אמיתית - שומרי מסורת וצמחוניים. עם זאת, המתכון הבא יעזור להנגיש את הגלידה לשני מגזרים אלו. מדובר במתכון מפנק ומפתיע לגלידה פרווה ללא חלב. לשומרי הכשרות שבינינו גם יש מזל. מכיוון שמדובר בעוגה פרווה, תוכלו ליהנות ממנה בכל ארוחה, לא משנה אם היא חלבית או בשרית. למה אתם מחכים? בואו לטעום שוב טעם של פעם.