בנופי בכוסות אישיות | השף הלבן

בנופי בכוסות אישיות

מחפשים את קינוח שבועות המושלם? לכו על זה ולא תצטערו! שילוב מושלם של קצפת, בננות וריבת חלב על מצע ביסקוויטים מרכיבים יחד קינוח חלומי

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל8:

  • 100 גרם ביסקוויטים
  • 50 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 1 כפית קקאו
  • 1 קופסא ריבת חלב (400 גרם)
  • 2 בננות בשלות חתוכות לפרוסות
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% מסדרת השף הלבן
  • 3 כפיות אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשכבת הביסקוויטים:

  • 02.

    טוחנים במעבד מזון ביסקוויטים, חמאה מומסת וכפית קקאו עד שהמרקם חלק, אחיד ודומה לחול.

  • 03.

    לקצפת:

  • 04.

    במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה. אם אתם מכינים את הקצפת לשימוש בעוד מספר שעות אפשר להוסיף 2 כפיות אבקת אינסטנט פודינג וניל לייצוב.

  • 05.

    הרכבה:

  • 06.

    ממלאים כוס בינונית ב-2 כפות של ביסקוויטים ומהדקים אותם מעט לתחתית, על הביסקוויטים

  • 07.

    מניחים כף גדושה של ריבת חלב. על הריבת חלב מניחים חמש-שש פרוסות של בננות

  • 08.

    ומסיימים בכף גדושה של קצפת. מקשטים בחצי כפית פירורים ופרוסת בננה.

הכנת? כאן מדרגים
(4)