עוגיות פלמייר
שני מצרכים וכמה דקות עבודה והעוגיות מוכנות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים לכ-40 יחידות:
- 1 יחידה (600 גרם) בצק עלים חמאה של "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה.
- ½ כוס סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
~~אופן הכנה:
-
02.
חממים תנור ל-230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
-
03.
מגלגלים את גליל הבצק המופשר ליריעה. מפזרים את הסוכר על הבצק לכיסוי ומרדדים כך שהסוכר יידבק לבצק.
-
04.
מגלגלים את הבצק לגליל מהודק כלפי המרכז ואז מגלגלים מהצד השני. מעבירים את הגליל לצינון במקפיא ל-20 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
פורסים את הגליל לפרוסות בעובי 8 מ"מ ומניחים את הפרוסות בתבנית כשצידן החתוך פונה כלפי מעלה ויש בינהן רווח יקפי של כ-2 ס"מ.
-
06.
מפזרים מעט סוכר מעל שבלולי הבצק ואופים בתנור עד להזהבה, כ- 8-10 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
בעזרת מרית, הופכים את העוגיות ומחזירים לתנור, לאפיה נוספת, עד שהעוגיות זהובות ופריכות, כ- 2-4 דקות. מעבירים לרשת לצינון לפני שמאחסנים בכלי אטום.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים