עוגיות מרציפן מרוקאיות
מתכון אותנטי לעוגיות המרציפן המדהימות של העדה המרוקאית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות:
לבצק:
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים
- 2 ביצים
- 600 גרם קמח
למילוי:
- 2 כוסות שקדים טחונים
- 1 כוס סוכר
- 3 ביצים לפי הצורך עד לקבלת מסה אחידה
- סוכריות צבעוניות לקישוט
הוראות הכנה:
-
01.
לבצק: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק - לשים במקרר ל- ½ שעה.
-
02.
מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים, מרדדים כל חלק במכונת פסטה ( אם יש אפשרות ) או במערוך, מקפלים, מוסיפים קמח ומרדדים שוב.
-
03.
מרדדים כל גוש בצק דק (עובי מילימטר) חותכים עיגולים , מקמחים, מכניסים לפורמה, מוסיפים את המילוי (בגובה 2/3 של הפורמה), מוסיפים את הסוכריות ואופים בחום של 160 מעלות במשך חצי שעה.
הכנת? כאן מדרגים