אלפחורס - מתכון מהיר וקל לעוגיות אלפחורס טעימות | השף הלבן

אלפחורס טעימות וקלות להכנה

בואו ללמוד להכין בקלות את העוגיות הארגנטינאיות האהובות במילוי ריבת חלב. מתכון קל וממכר שללא ספק ישדרג לכם את הקפה

מאת: עדי אסא
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אלפחורס

המרכיבים ל 40 עוגיות:

  • 200 גרם חמאת "תנובה"
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 500 גרם קורנפלור
  • 1 כוס קמח
  • ריבת חלב
  • 1/2 שקית קוקוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-175 מעלות.

  • 02.

    מקציפים במיקסר סוכר וחמאה עד שהתערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים את הביצים אחת-אחת, ומקציפים היטב. מוסיפים סוכר וניל ואבקת אפיה ומקציפים עוד קצת עד לאחידות התערובת.

  • 03.

    מנפים קורנפלור לקערה אחרת ומוסיפים בהדרגה לתערובת תוך הקצפה, עד שכל הקורנפלור נבלע ומתקבל בצק דביק. מנפים מעל קמח ושוב מקציפים עד שהקמח נבלע ומתקבל בצק דביק.

  • 04.

    אוספים את הבצק לכדור ומניחים על משטח מכוסה קמח. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ. יוצרים עיגולים בקוטר 3-4 ס"מ בעזרת כוס קטנה. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 05.

    אופים במשך 7-10 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות ונשארות בהירות (שלא יזהיבו). מתחילים את האפייה בשליש התחתון של התנור ואם צריך מעלים לאמצע התנור. מצננים לחלוטין.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    כל זוג עוגיות ממלאים בנדיבות בריבת חלב ומגלגלים את השוליים בקוקוס. שומרים בקופסה סגורה עד שבוע.

הכנת? כאן מדרגים
(968)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.