עוגת שוקולד קרמבו לפסח
עוגת שוקולד קרמבו לפסח, מתכון ביתי, פשוט וטעים במיוחד

המרכיבים ל תבנית 27*33:
- 5 ביצים
- 200 גרם חמאה
- 250 גרם שוקולד מריר
- 6 כפות קקאו
- כוס וחצי סוכר
- חצי כפית מלח
- כף תמצית וניל
- כף תמצית רום
- כוס קמח מצות דק
- חצי כוס שוקולד ציפס
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- חבילת פודינג וניל
- כוס סוכר
- כוס חלב
- חבילת שוקולד מריר מומס במיקרוגל
- מעט חלב
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף יציב.
-
02.
בקערה נפרדת ממיסים שוקולד עם חמאה ומערבבים, מקררים ומוסיפים את החלמונים בזה אחר זה.
-
03.
מוסיפים לתערובת השוקולד והחלמונים קמח מצות, קקאו, מלח, שוקולד ציפס ותמצית וניל ורום, מערבבים. מוסיפים לתערובת את קצף החלבונים בהדרגה ומערבבים.
-
04.
מעבירים את התערובת לתבנית 27*33 משומנת.
-
05.
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
-
06.
לאחר שהעוגה מתקררת ניתן להכין קרם משמנת מתוקה, פודינג וניל, חלב וסוכר, לשטח על העוגה, ולהמיס במיקרוגל שוקולד מריר עם מעט חלב ולשטח מעל הקרם. להכניס למקרר ללילה שלם לפחות.