מתכון עוגת שוקולד פרווה טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

עוגת שוקולד פרווה טעימה וקלה להכנה

עוגה טעימה ופשוטה להכנה, למי שצריך משהו איכותי ברגע האחרון

מאת: שרון חסויי
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד פרווה  טעימה וקלה להכנה

המרכיבים ל10 מנות:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • חצי כוס שוקולית
  • שלושת רבעי כוס שמן (מומלץ להשתמש בשמן קנולה או מה שיש.. אבל לא שמן זית!)
  • כוס קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • קופסאת שמנת מתוקה-פרווה
  • 100 גרם שוקולד מריר לא לשים בעוגה אלא לשמור לציפויי!

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבביםאת המצרכים לפי הסדר, מערבבים טוב עם המיקסר כדי שלא יצאו גושים.

  • 02.

    שופכים לפני שמערבבים רק את חצי קופסאת השמנת המתוקה-ולשמור את החצי השני להכנת הציפויי.

  • 03.

    מחממים בתנור ל-180 מעלות, אחרי 40 דקות לבדוק את העוגה עם קיסם שיניים ולראות שאין סימנים שהקיסם רטוב,ואם הוא רטוב אז לשים עוד 10 דקות לבדוק כל כמה דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    אחרי שהעוגה מוכנה, צריך *לקרר-אותה.אחרי שהעוגה לא חמה מכינים את הציפוי.

  • 05.

    הכנת הציפוי: שופכיםאת החצי השני של השמנת ואת 100 גרם שוקלד המריר,לשבור אותו(לא לקובייות!), שמים את השוקולד והשמנת בקערה.

  • 06.

    מחממים את הקערה במיקרוגל ל-2 דקות,להוציא ולבדוק שהשוקולד נמס עד הסוף.אם לא אז לשים עוד 2 דקות ולבדוק כמה פעמים שהכל נמס!

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 07.

    אחריי שהציפוי מוכן, לוקחים את העוגה ושופכים עלייה את הציפוי.

  • 08.

    מכניסים את העוגה למקרר. *אם רוצים עוגה לארוחה או משהו, אז מומלץ לעשות את העוגה בערב ולהכין את הציפויי למחרת בבוקר.למתכוןעוגת שוקולד פרווהנוסף של השף הלבן >>

הכנת? כאן מדרגים
(342)