המרכיבים ל6 מנות:
- 4 חלבונים
- 1 וחצי כוסות סוכר
- 1 כף קורנפלור
- 2 כפיות חומץ
- 50 גרם שוקולד לבן מומס
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1/4 כוס סוכר
- פירות יער חתוכים
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
-
02.
מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
-
03.
מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד לבן מומס בכל פעם.
-
04.
מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
-
05.
אופים בחום נמוך מאוד של 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
-
06.
מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
-
07.
מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומפזרים מעל פירות יערחתוכים.
הידעת?
אחד הדברים שהכי קשה לייצר בסעודה עם אורחים הוא אפקט וואוו אמיתי. הכוונה כמובן להגשת מנה שמוציאה מן האורחים קולות פליאה אותנטיים. אם אתם מחפשים רעיון למנה שעשויה לייצר לכם את אפקט הוואו המיוחל, יש לנו מועמד רציני בשבילכם. קבלו את הקינוח שיעשה לכם את החג! מתכון פבלובה מפנקת עם קצפת ורוטב פירות יער שתכינו בפחות משעה. קינוח המתאים לסעודות חג, ארוחות עם חברים או כל אירוע אחר . תתכוננו לשמוע הרבה ״וואו״ בחג הקרוב