פבלובה עם קרם גבינה ותותים
הגולשת אושרית אברג'יל משתפת אותנו במתכון האישי שלה לפבלובה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
לבסיס:
- 3 חלבונים
- 3/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס אבקת אפיה
- קורט מלח
לקרם:
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 2 כפות גבינה לבנה
- 2 כפות שמנת חמוצה
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- מעט תמצית וניל
לקישוט:
- תותים
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה: לפבלובה:
-
02.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ואח"כ את המלח, ממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף יציב וקשה.
-
03.
מקפלים בעדינות את האבקת סוכר
-
04.
מזלפים צורות לבחירה: קערות, לבבות (אפשר גם נשיקות)
-
05.
אופים בחום 110 מעלות כשעתיים. איך יודעים שזה מוכן? אם הפבלובה נפרדת בקלות מהנייר אפיה- אפשר להוציא מהתנור. מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג ווניל עד שהקרם יציב. מקפלים פנימה גבינה לבנה ושמנת מתוקה. מרכיבים את המנה: מניחים את הקעריות בקרם הגבינה, ומקשטים עם תותים. אפשרות להמיר את המתכון לפרווה- במקום קרם גבינה ממלאים בקצפת צימחית.
הכנת? כאן מדרגים