פאי לימון טבעוני (ללא אפייה)
מתכון לפאי לימון רענן בגרסה טבעונית ללא אפיה. קינוח מרענן ופשוט להכנה שתמיד קוצר מחמאות!
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
לבסיס:
- 200 גרם ביסקוויטים או עוגיות
- 1/2 כוס שמן קוקוס
- 2 כפות אבקת סוכר
למילוי:
- 3/4 כוס מיץ לימון
- 3 כפיות קליפת לימון מגוררת
- 1/2 1 כוסות משקה קוקוס שקדים "תנובה ALTERNATIVE"
- 2 כפות קורנפלור
- 4 כפות שמן קוקוס
- 1 גביע (125 גרם) מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה ALTERNATIVE"
- להגשה: פיסטוקים קצוצים
גודל תבנית: תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים את מרכיבי הבסיס במעבד מזון ומרפדים איתו תבנית פאי - בסיס ודפנות. שמים במקפיא עד המילוי.
-
02.
שמים בסיר את מרכיבי המילוי למעט המעדן ומחממים על להבה בינונית תוך כדי טריפה, כ 4 דקות עד שהנוזל מסמיך למרקם של דיסה. מצננים לטמפרטורת החדר וטורפים לתוכו את המעדן.
טיימר מופעל
-
03.
מורחים (או מזלפים עם שקית זילוף) את המילוי על בסיס העוגה ומחליקים את פניו. בוזקים פיסטוק ומצננים במקרר כשעה להתייצבות לפני שמגישים.
הכנת? כאן מדרגים