מתכון עוגת קרמבו כשרה לפסח | השף הלבן

עוגת קרמבו כשרה לפסח

עוגת מוס דמויית קרמבו וכשרה לפסח, מתאימה כמנה אחרונה בארוחת הסדר וכן לאירוח בימי חג פסח

מאת: שמרית טלמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קרמבו כשרה לפסח

המרכיבים ל15 מנות:

  • חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד כשר לפסח
  • חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל כשר לפסח
  • 6 ביצים
  • 8 כפות סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • חבילת שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 30 גרם חמאה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

     העוגה מורכבת משלוש שכבות. להכנת השכבה הראשונה: מקציפים 6 חלבונים עם 6 כפות סוכר, מוסיפים תוך הקצפה איטית פודינג שוקולד וחלמונים.

  • 02.

     אופים כ-25 דק' בחום של 180 מעלות בתבנית עגולה קפיצית.

  • 03.

    להכנת השכבה השנייה: מקציפים שמנת מתוקה של השף הלבן עם 1/2 כוס חלב וחב' פודינג וניל. שמים על העוגה לאחר שהתקררה.

  • 04.

    להכנת השכבה השלישית: בקערה על סיר עם מים על הגז ממיסים - שוקולד עם 2 כפות סוכר + 2 כפות קקאו ומעט חלב. כשהחומרים נמסים לכדי רוטב חלק מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה לגמרי.

  • 05.

     שופכים את השוקולד על הקצפת.

הכנת? כאן מדרגים
(806)