מתכון עוגת עצלנים | השף הלבן

עוגת עצלנים

מתכונים מתוקים ומלוחים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: נועה אילן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת עצלנים

המרכיבים ל12-15:

  • 1 חבילת ביסקוויטים פשוטים
  • כוס וחצי חלב תנובה
  • 1 חבילה שמנת מתוקה השף הלבן
  • 1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את פודינג הוניל עם החלב וחצי מכמות השמנת המתוקה, עד לקבל תערובת אוורירית ויציבה.

  • 02.

    מקפלים לתוך הפודינג את הגבינה הלבנה עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    יוצקים מעט חלב לצלחת שטוחה, טובלים בו במהירות את הביסקוויטים משני הצדדים (במהירות כדי שהם לא יספגו יותר מדי נוזלים) ומרפדים בהם בשכבה אחת את התבנית המלבנית.

  • 04.

    בקערה שמתאימה למיקרוגל או בסיר בינוני ממיסים את השוקולד עם החמאה והחצי הנותר של השמנת המתוקה ומערבבים לתערובת אחידה. ממתינים כ-10 דקות עד שהתערובת תתקרר מעט.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 05.

    כשהתערובת אינה חמה מדי, יוצקים אותה על הפודינג בתבנית ומיישרים כך שהשוקולד יכסה באופן אחיד את כל התבנית.

  • 06.

    מכסים ושומרים במקרר. העוגה מוכנה לאכילה כעבור שעתיים.

הכנת? כאן מדרגים
(100)