מתכון עוגת מוס ריבת חלב ושוקולד לבן | השף הלבן

עוגת מוס ריבת חלב ושוקולד לבן

שילוב יוצר דופן בקינוח של ריבת חלב ושוקולד לבן

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת מוס ריבת חלב ושוקולד לבן

המרכיבים ל12 מנות:

  • 1כוס אגוזי לוז
  • 1כוס שקדים לבנים
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/4 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 3 שמנת מתוקה
  • 1אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 3 כפות ריבת חלב
  • 1/2 כפית נס קפה
  • 1 שקית ג'לטין 14 גרם

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים אגוזים, שקדים 100 גרם שוקולד מריר סוכר ושקדים דק מעבירים לקערה.

  • 02.

    מקציפים חלמונים לקרם בהיר ומקפלים פנימה את תערובת השוקולד והשקדים.

  • 03.

    מקציפים חלבונים ומוסיפים לתערובת בעדינות.

  • 04.

    אופים 40-45 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 05.

    בסיקר קטן ממיסים שמנת ושוקולד לבן ומקפיאים לשעה.

  • 06.

    בסיר קטן/במיקרו ריבת חלב ונס קפה, ממיסים ג'לטין מומס לפי הוראות היצרן.

  • 07.

    קרם השוקולד הלבן הקפוא- מקציפים במערבל לקצף אוורירי, מוסיפים את ריבת החלב, נס קפה וג'לטין.הרכבה: מעל העוגה יוצקים את המוס ומיישרים.אפשר לגרד למעלה קצת שוקולד מריר או לפזר אגוזי מלך.מכניסים למקרר ל3-4 שעות

הכנת? כאן מדרגים
(213)