מתכון עוגת ביסקוויטים כשרה לפסח | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים כשרה לפסח

עוגת ביסקוויטים פשוטה ומהירה להכנה שמתאימה לאירוח מפנק בפסח. מומלץ להשתמש בביסקוויטים מרובעים מקמח מצה

מאת: חוטר תמר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים כשרה לפסח

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 1/2 כוס חלב תנובה
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 1 חבילה שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1/2 כוס סוכר
לביסקוויטים:
  • 1 חבילת ביסקוויטים של פסח
  • 1 כפית אבקת נס קפה
  • 1 כף מים חמים
  • 1/2 כוס חלב תנובה
  • קקאו לקישוט
גודל תבנית: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה, מערבבים עם מטרפה את חצי כוס החלב הראשונה, הפודינג, הסוכר והשמנת עד שנוצר קרם אחיד ללא גושים.

  • 02.

    מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים היטב בתנועות מעגליות עם לקקן.

  • 03.

    מכניסים למקרר.

  • 04.

    בכלי רחב ולא עמוק מדי ממיסים את כפית נס הקפה עם כף המים החמים ומוסיפים את החלב. (זה הנוזל בו נטבול את הביסקוויטים לכמה שניות כדי לרפד את העוגה). טובלים ביסקוויטים ומסדרים אותם בצפיפות זה לצד זה על תחתית התבנית.

  • 05.

    מוציאים את הקרם שהתקשה מהמקרר, ועם הלקקן מורחים בזהירות שכבה נדיבה על שכבת הביסקוויטים.

  • 06.

    מוסיפים עוד שכבה של ביסקוויטים ועוד קרם, עד קצה התבנית.

  • 07.

    בוזקים על השכבה העליונה קקאו באמצעות מסננת קטנה.

  • 08.

    מכניסים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה. מגישים לצד שמנת מתוקה מוקצפת ושוקולד מגורר.

  • 09.

    בתאבון!

הידעת?

טיפ: ניתן לפזר גרידת לימון על העוגה במקום קקאו.

הכנת? כאן מדרגים
(32)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.