מתכון לעוגת ביסקוויטים ב-3 שכבות: וניל, שוקולד ופירות יער
מי יוכל לסרב לעוגת הביסקוויטים האישית הזאת? והפעם משודרגת עם פירות יער וממש קלה להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4:
- 250 גרם ביסקוויטים
- ½ כוס (125 מ"ל) חלב "תנובה" 3%
לשכבת וניל:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה "השף הלבן"
- 1/2 1 כפות אבקת סוכר
- כפית תמצית וניל
- לשכבת פירות יער:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה "השף הלבן"
- 1/2 1 כפות אבקת סוכר
- כפית תמצית וניל
- 1 כף פירות יער "סנפרוסט", מופשרים מסוננים טחונים
- 1 כף אבקת סוכר
לשכבת שוקולד:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה "השף הלבן"
- 1/2 1 כפות אבקת סוכר
- כפית תמצית וניל
- 70 גרם שוקולד מריר מומס
- לעיטור: פירות יער סנפרוסט מופשרים, שבבי שוקולד
גודל תבנית: תבנית זכוכית או קופסת פלסטיק 20*30
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת קרם שוקולד: מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר ותמצית הוניל ומוסיפים בהדרגה את השוקולד המומס תוך כדי הקצפה, עד שהשוקולד נטמע והקרם מתייצב.
-
02.
להכנת קרם פירות יער: שמים בקערה שמנת, אבקת סוכר ותמצית וניל, פירות יער טחונים ואבקת סוכר ומקציפים לקרם יציב.
-
03.
מרכיבים את העוגה: שמים את כוס החלב בקערית. טובלים ביסקוויטים ומרפדים בהם את תחתית התבנית או הקופסא. מורחים את השמנת עם אבקת הסוכר ותמצית וניל ומסדרים עליו שכבה שניה של ביסקוויטים טבולים בחלב. מורחים את קרם השוקולד ומסדרים שכבה שלישית של ביסקוויטים. מורחים את קרם פירות היער ומעטרים בפירות יער שלמים ושבבי שוקולד.
-
04.
מאחסנים במקרר או במקפיא (כעוגת גלידה) 3 שעות לפחות עד להגשה.
הכנת? כאן מדרגים