מתכון לעוגות גלידה אישיות וניל-תות-ביסקוויטים

קינוח מושלם שמכינים מ – 3 מרכיבים בלבד. כמה דקות ויש לכם מנה קוצרת מחמאות

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גלידה אישית בטעם וניל תות וביסקוויטים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6-8:

  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפת קרם וניל, מוקצף לפי ההוראות שעל גבי האריזה
  • 1/2 שקית תות או פירות יער קפוא "סנפרוסט", מופשר
  • 1/2 כוס שברי ביסקוויטים

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים את התותים. ממלאים תבנית סיליקון לסירוגין בקרם וניל, רוטב תות ושברי ביסקוויטים. מערבבים חלקית בעדינות בעזרת קיסם ומקפיאים 6 שעות לפחות.

  • 02.

    להגשה מחלצים ומגישים עם יתרת רוטב הפרי.

הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.