טארט מ־ 3 מרכיבים | השף הלבן

טארט מ־ 3 מרכיבים

לא תאמינו כמה קל להכין את הטארט היפה והטעים הזה. אל תשכחו לבקש ממוכר הגבינות לגרר את הגבינה, כך שלא תצטרכו להתאמץ בכלל.

מאת: חוברת שבועות תנובה 2017
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארט מ־ 3 מרכיבים

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 50 גרם בצק עלים מעדנות מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • צרור גבעולי בצל ירוק חצויים לאורכם
  • 200 גרם גבינת טל העמק או פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
גודל תבנית: טארט בגודל 20x30

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור ל־ 190 מעלות.

  • 02.

    מניחים את יריעת הבצק בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה (אין צורך לרדד). בעזרת סכין מסמנים (אבל לא חותכים) מסגרת פנימית במרחק של 2 ס”מ משולי הבצק.

  • 03.

    חותכים את גבעולי הבצל הירוק לפי רוחב הבצק.

  • 04.

    מפזרים על הבצק (אך לא על השוליים) מכמות הגבינה. מניחים עליה את גבעולי הבצל הירוק ומפזרים עליהם את שארית הגבינה.

  • 05.

    אופים 25-20 דקות, עד שהטארט זהוב ומבעבע והבצק שבשוליים מתרומם. מצננים דקה־שתיים, חותכים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.