עוגת גבינה אישית מקוטג' - השף הלבן

עוגת גבינה אישית מקוטג'

מחפשים עוגת גבינה טעימה בטירוף וקלה להכנה? קבלו מתכון לעוגה אישית עשויה מקוטג' תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה קוטג' השף הלבן
צילום: עומר ישכיל

המרכיבים ל מנה אישית:

לבסיס ביסקוויטים:
  • 150 גרם פתיבר טחון
  • 70 גרם חמאה תנובה מומסת
  • 50 גרם סוכר
  • קורט מלח
למלית גבינה קוטג':
  • 3 גביעים קוטג' תנובה 5% (750 גרם)
  • 130 גרם סוכר לבן
  • 3 ביצי תנובה L
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף קורנפלור
  • קורט מלח
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 18 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים את כל מרכיבי הבסיס במעבד מזון עד קבלת תערובת פירורית.

  • 02.

    מעבירים לתבנית, משטחים באופן אחיד ומהדקים היטב.

  • 03.

    המלית - שמים במעבד מזון את כל מרכיבי המלית וטוחנים עד קבלת מלית אחידה וחלקה, חשוב לוודא שהקוטג' נטחן ונשאר ללא גושים.

  • 04.

    מחממים תנור ל-160 מעלות.

  • 05.

    מעבירים את המלית לתבנית העוגה ואופים למשך 50 דקות-שעה, שולי העוגה צריכים להיות יציבים והאמצע מעט רוטט.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 06.

    מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר.

  • 07.

    מכסים את העוגה בניילון נצמד ומעבירים לקירור למשך לילה או 6 שעות לפחות.

הכנת? כאן מדרגים
(20)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.