שייק פטל ושזיפים - סגול ויפה | השף הלבן

שייק פטל ושזיפים

שיק יוגורט צונן ומרענן, עשיר בחלבון ומשופע בנוגדי חימצון בזכות השזיפים המיובשים והפטל שחור.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שייק פטל ושזיפים
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל2:

  • 1 בקבוק (250 מ"ל) "תנובה GO" בטעם וניל מקורר היטב
  • 100 גרם פטל שחור מוקפא "סנפרוסט"
  • 2 שזיפים מיובשים מגולענים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרוקנים את בקבוק ה"תנובה GO" למכל של הבלנדר. מוסיפים את הפטל הקפוא ואת השזיפים ומערבלים לתערובת אחידה. מחלקים את השייק בין שתי כוסות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)