שייק פטל ושזיפים
שיק יוגורט צונן ומרענן, עשיר בחלבון ומשופע בנוגדי חימצון בזכות השזיפים המיובשים והפטל שחור.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל2:
- 1 בקבוק (250 מ"ל) "תנובה GO" בטעם וניל מקורר היטב
- 100 גרם פטל שחור מוקפא "סנפרוסט"
- 2 שזיפים מיובשים מגולענים
הוראות הכנה:
-
01.
מרוקנים את בקבוק ה"תנובה GO" למכל של הבלנדר. מוסיפים את הפטל הקפוא ואת השזיפים ומערבלים לתערובת אחידה. מחלקים את השייק בין שתי כוסות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים