איך מכינים קצפת? הוראות הכנה לקצפת המושלמת | השף הלבן

איך מכינים קצפת? 

שאלתם את עצמכם איך מכינים קצפת? המדריך המפורט שילמד אתכם להכין קצפת מושלמת. קשטו איתה עוגות או הגישו לצד קינוחים שונים: סופלה, פנקייקים, וופל בלגי ועוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
איך מכינים קצפת?

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חבילה (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% / 32% השף הלבן קרה מאוד
  • 1-2 כפות סוכר (תלוי ברמת המתיקות הרצויה)
גודל תבנית: קערת הקצפה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שופכים את השמנת לקערת הקצפה, מוסיפים סוכר ומתחילים להקציף במהירות נמוכה.

  • 02.

    אחרי כ-15 שניות מגבירים את הקצב.

  • 03.

    ממשיכים להקציף במשך כשלוש דקות עד שהקצפת במרקם יציב ואוורירי ולא נוזלת מהמטרפה.

  • 04.

    נזהרים שלא להקציף לזמן ארוך, כדי שהקצפת לא תתגבש לחמאה.

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3227)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.