שקשוקה עם בולגרית 5% של פיראוס - השף הלבן

שקשוקה עם בולגרית 5% של פיראוס

שקשוקה חלומית עם בזיליקום, זיתי קלמאטה וכמובן גבינה בולגרית

מאת: איתי אדרי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שקשוקה עם בולגרית 5% של פיראוס
צילום: איתי אדרי עיצוב: איתי אדרי

המרכיבים ל מחבת רחבה:

  • 80 גרם גבינה בולגרית 5% של פיראוס
  • 6 עגבניות
  • 8 זיתי קלאמטה מגולענים
  • 6 שיני שום
  • 3 שמן זית
  • 12 עלי בזיליקום
  • חצי כפית צילי יבש
  • כף פפריקה מתוקה
  • 4 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת רחבה מוסיפים שמן זית בנדיבות, פרוסות של שיני שום, מטגנים מעט ומוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, מעט זיתי קלאמטה

  • 02.

    מבשלים כרבע שעה עם מכסה סגור עד שנוצר לנו מעין רוטב סמיך, מוסיפים כף פפריקה מתוקה, קורט צילי יבש

  • 03.

    שוברים ביצים פנימה ומערבבים רק את החלבון מבלי לפגוע בחלמון

  • 04.

    מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5-10 דק תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים לביצה

  • 05.

    מורידים מהאש, מוסיפים בולגרית מפוררת ומגישים לצד לחם או פיתה טובה

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.