מתכון לביבות בטטה, בולגרית וכוסברה | השף הלבן

לביבות בטטה, בולגרית וכוסברה

לביבות בטטה, בולגרית מעודנת וכוסברה מושלמות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בטטה, בולגרית וכוסברה

המרכיבים ל12 מנות:

  • 1 ק"ג בטטה קלופה
  • 250 גרם בולגרית מעודנת מסדרת פיראוס
  • 3 כפות כוסברה קצוצה
  • פלפל לבן לפי הטעם
  • 1 ביצה טרופה
  • 2 כפות פירורי לחם
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגררים את הבטטה בפומפייה דקה, סוחטים את הנוזלים ומעבירים לקערת ערבוב.

  • 02.

    מוסיפים בולגרית מעודנת מפוררת, ביצה, פרורי לחם וכוסברה- מערבבים ומתבלים במעט פלפל לבן.

  • 03.

    מחממים מחבת עם שמן, יוצרים לביבות ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים ומניחים על נייר סופג.

  • 04.

    מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(75)