רביולי גבינה "חמים וטעים" ברוטב פסטו ביתי
רביולי ברוטב פסטו – מנה משביעה לחג השבועות ובכלל
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5-4 מנות:
- 700 גרם רביולי ממולאים גבינה קפואים "חמים וטעים"
לרוטב פסטו:
- 2 כוסות עלי ריחן דחוסים
- 4 כפות צנוברים קלויים
- 40 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 3 שיני שום
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס שמן זית
להשלמת הרוטב:
- 3/4 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
להגשה:
- 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת רוטב פסטו - שמנת - שמים במעבד מזון המצוייד בלהב פלדה את כל מרכיבי רוטב הפסטו פרט לשמן ומעבדים למחית חלקה. מוסיפים את השמן בהדרגה,טועמים ומשפרים תיבול. מעבירים למחבת מוסיפים את השמנת ומערבבים. מבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך.
-
02.
מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן, מסננים ממי הבישול מחלקים למנות ויוצקים מעל את הרוטב. זורים "פתיתי" פרמזן ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים