פשטידת פסטה, גבינות וירקות שילדים אוהבים
גרסה ישראלית למקרוני אנד צ'יז האמריקאי: מלבד פסטה וגבינה, הגרסה הישראלית מכילה גם ירקות שמעניקים למאפה צבע, ויטמינים וטעמים מצוינים.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל6-8:
- 1/2 ח' (250 גרם) פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
- 2 ביצים
- 1 גביע (125 גרם) קוטג' 5% "תנובה"
- 1/2 כוס פתיתי עמק או עמק מופחתת שומן "תנובה"
- 1/2 כוס פתיתי בולגרית או פטה מפוררת "פיראוס"
- 1 כוס גרעיני תירס סנפרוסט מופשרים
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
- 1/2-1 כוס פרחי ברוקולי קטנים "סנפרוסט", מבושלים במים רותחים 2--3 דקות
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים קלות.
-
02.
בזמן בישול הפסטה טורפים יחד ביצים וגבינות. מוסיפים ירקות ומערבבים. מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים. מעבירים לתבנית משומנת ואופים 40-30 דקות בתנור שחומם ל 190 מעלות עד שהמאפה יציב וזהוב.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים