פסטה שמנת עם ברוקולי מנה טעימה ומשביעה | השף הלבן

פסטה שמנת עם ברוקולי מנה טעימה ומשביעה

מנת פסטה המשלבת בין רוטב שמנת סמיך ובין ירק הנחשב בריא במיוחד- ברוקולי, מנה משביעה ואידיאלית לארוחת ערב חורפית

מאת: רחל אלהרר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה שמנת עם ברוקולי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 שקית פסטה - רצוי צינורות או פסטה מסולסלת
  • 1 שקית ברוקולי קפוא
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 כף שמן קנולה
  • 1/2 כף שמן זית
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים פסטה עד ריכוך ומסננים.

  • 02.

    לאותו סיר, שופכים מעט שמן קנולה ושמן זית ואז שופכים את שקית הברוקולי, סוגרים את מכסה הסיר ונותנים לברוקולי להתרכך. מדי פעם מערבבים ומועכים בעזרת כף עץ.

  • 03.

    מוסיפים את השום, מלח ופלפל. כאשר הברוקולי רך, מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומערבבים היטב.

  • 04.

    שופכים את הפסטה לסיר ומערבבים.

  • 05.

    מוסיפים שקית גבינת פרמזן מגורדת, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(576)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.