מתכון פסטה שמנת ברוטב עגבניות מיובשות | השף הלבן

פסטה שמנת ברוטב עגבניות מיובשות

לא כל פסטה בחמש דקות צריכה להיות פשוטה. קבלו מתכון מהיר לקבלת מנה איכותית ועשירה

מאת: שלומי סמירה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה שמנת ברוטב עגבניות מיובשות

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חבילה פסטה ברילי
  • 1 מיכל שמנת
  • 200 גרם עגבניות מיובשות
  • יין לבן
  • אגוז מוסקט
  • פלפל גרוס
  • מלח
  • 2 כפיות נענע קצוצה
  • 2 שיני שום (לקטוש)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה בנפרד.

  • 02.

    מבשלים את כל המרכיבים ביחד עד שהרוטב מסמיך.

  • 03.

    מוסיפים את הנענע ומבשלים עוד 2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    יוצקים את הרוטב על הפסטה, ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(176)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.