פסטה עם גבינה - ארוחה ב-4 רכיבים | השף הלבן

פסטה עם גבינה

פשוט, טעים ומהיר: פסטה אפויה ברוטב גבינה

מאת: לילך קלפטר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם גבינה

המרכיבים ל8 מנות:

  • 1 חב' פסטה ארוכה מס' 8
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 4 ביצים
  • מלח לפי הטעם
  • 50 גרם חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן (מרתיחים מים בסיר, לאחר שהמים רתחו מוסיפים מלח ואת הפסטה למשך כ-3-4 דקות עד שיוצאת אל דנטה).

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 03.

    כשהפסטה מוכנה, מסננים מהמים ומכניסים לתבנית מרובעת, מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת אחידה.

  • 04.

    מוסיפים את הגבינה ומלח ומערבבים עד לתערובת אחידה.

  • 05.

    מפזרים את החמאה מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. לאחר כ- 10 דקות מוציאים ומערבבים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    ממשיכים לערבב כל 10 דקות עד שהתערובת אחידה ומבושלת. מוציאים, מצננים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(70)