פסטה עם גבינה
פשוט, טעים ומהיר: פסטה אפויה ברוטב גבינה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 1 חב' פסטה ארוכה מס' 8
- 750 גרם גבינה לבנה
- 4 ביצים
- מלח לפי הטעם
- 50 גרם חמאה
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן (מרתיחים מים בסיר, לאחר שהמים רתחו מוסיפים מלח ואת הפסטה למשך כ-3-4 דקות עד שיוצאת אל דנטה).
טיימר מופעל
-
03.
כשהפסטה מוכנה, מסננים מהמים ומכניסים לתבנית מרובעת, מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
-
04.
מוסיפים את הגבינה ומלח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
-
05.
מפזרים את החמאה מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. לאחר כ- 10 דקות מוציאים ומערבבים.
טיימר מופעל
-
06.
ממשיכים לערבב כל 10 דקות עד שהתערובת אחידה ומבושלת. מוציאים, מצננים ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים