פסטה עם ברוקולי - מתכון מרענן, קליל ופשוט להכנה | השף הלבן

פסטה עם ברוקולי

פסטה עם ברוקולי

מאת: בועז גרדוס
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם ברוקולי

המרכיבים ל4 מנות:

  • 75 גרם חמאה
  • 2 בצלים פרוסים דק
  • 800 גרם תפרחות ברוקולי קפוא
  • מיכל שמנת מתוקה של השף הלבן
  • 1/4 כוס שמן זית
  • סלסלת פטריות שמפניון קטנות קצוצות גס
  • מלח
  • פלפל
  • 5 שיני שום קצוצים
  • 200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
  • 6 כפות פירורי לחם מתובלים בשום
  • 3 ביצים קשות קצוצות
  • 2 כפות תערובת עשבי תיבול איטלקית בנוסח טוסקנה או טימין
  • חבילת ספגטי של פסטה ברילה (מומלץ פסטה ברילה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח לפי הוראות היצרן.

  • 02.

     מפשירים את הברוקולי תחת מי ברז ומניחים במחבת יבשה למשך 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

     מחלקים את הברוקלי לפרחים בגודל אחיד.

  • 04.

     ממיסים 50 גרם חמאה ורבע כוס שמן זית במחבת ומוסיפים את הבצל לפני שהמחבת לוהטת, מאדים במשך 2 דקות לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ו-4 שיני שום ל-3 דקות נוספות, מתבלים במלח, פלפל ובתערובת עשבי תיבול.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 05.

     מוסיפים את הברוקולי והשמנת למחבת וממשיכים לטגן במשך 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 06.

     במחבת נוספת ממיסים את יתרת החמאה, מוסיפים את השום שנותר ואת פירורי הלחם ומטגנים קלות.

  • 07.

    מסננים את הפסטה ומניחים בקערה יחד עם תערובת הברוקולי. מפזרים מעל ביצים, פירורי לחם וגבינה. ניתן להכניס את המנה לתנור ל-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(59)