מתכון פסטה ברוטב שמנת וטונה | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת וטונה

מתכון להכנת פסטה ברוטב עשיר, סמיך וקל להכנה. מנה משביעה ופתרון מהיר וטעים לארוחת ערב משפחתית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת וטונה

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1/2 ק"ג פסטה
לרוטב:
  • 2 קופסאות טונה בשמן מסוננות היטב
  • 3 מיכלי שמנת לבישול
  • 1/4 כוס חלב
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן" מסדרת "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 02.

     יוצקים את השמנת והחלב לסיר ומוסיפים את הטונה. מערבבים ומביאים לרתיחה קלה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים כ-5 דקות עד שמסמיך.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

     מגישים עם פתיתי גבינת פרמז'ן.  

הכנת? כאן מדרגים
(166)