ספגטי עם גבינה צהובה למעלה – מנה טעימה ומשביעה | השף הלבן

ספגטי עם גבינה צהובה למעלה

מנה טעימה ומשביעה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי עם גבינה צהובה למעלה

המרכיבים ל 2 מנות:

  • פסטה/ספגטי(מומלץ יותר ספגטי)
  • מים רותחים
  • רסק עגבניות
  • מלח (מומלץ גם אורגנו)
  • 3/4 פרוסות גבינה צהובה

הוראות הכנה:

  • 01.

     מרתיחים מים בסיר ומוסיפים מלח.

  • 02.

    כשהמים באמצע הרתיחה מוסיפים את הפסטה/ספגטי.

  • 03.

    מנמיכים את הלהבה. כשהפסטה/ספגטי מוכן מוסיפים את הרסק עגבניות+חצי כוס מים מחכים כמה דקות ומערבבים,מוסיפים למגש.

  • 04.

    חותכים את הגבינה צהובה לחתיכות קטנטנות ומוסיפים מעל שמי בתנור/בטוסטר אובן עד שכל הגבינה צהובה נמסה. 2 סירים/מחבת וסיר חלבים

הכנת? כאן מדרגים
(437)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.