מקרוני מוקרם בחמאה שמנת ופטריות – מתכון חם לחורף | השף הלבן

ספגטי מוקרם

מנת ספגטי ברוטב עשיר של שמנת וחמאה, מנה משביעה מאוד ומתאימה במיוחד לימי חורף קרים

מאת: דסי פיטוסי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי מוקרם

המרכיבים ל 5 מנות:

  • חבילת ספגטי/ מקרוני
  • 2 מיכלי שמנת לבישול
  • 3 שיני שום
  • 5 כפות סוכר חום
  • קופסת פטריות שימורים או טרי
  • 1 כפית חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

     מכינים ספגטי עפ"י ההוראות בגב האריזה.

  • 02.

     שמים את החמאה בסיר.

  • 03.

    כותשים קוטשים שום לחמאה ומיד מוסיפים את הפטריות.

  • 04.

    מטגנים למשך כ-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 05.

    מוסיפים את השמנת והסוכר ומחכים לרתיחה.

  • 06.

    מפזרים את הרוטב על הספגטי ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(549)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.