ספגטי שמנת פטריות
ארוחה חלבית וקלה להכנה – ספגטי שמנת פטריות שכולם אוהבים במינימום מאמץ ומקסימום השקעה וטעם! מושלם כארוחת ערב או צהריים לכל המשפחה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 1 חבילה פסטה פנה או ספגטי ארוכים
- 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות
- 2 בצלים בינוניים קצוצים כמו לסלט
- 2 שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- 1 חבילה חמאה
- כ-6 שיני שום כתושות (לפי הטעם)
- כ-6 עלי בזיליקום טריים שטופים
- אגוז מוסקט טרי טחון (בערך כפית שטוחה)
- מלח (לפי הטעם)
- פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת לקישוט
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה במים עד לבישול.
-
02.
ממיסים בסיר נפרד את החמאה, לאחר מכן מוסיפים את הבצל הקצוץ. אחרי שזה מתבשל מוסיפים את השום להזהבה מעט.
-
03.
מוסיפים את הפטריות החתוכות ומערבבים עד שהפטריות מתבשלות ומפרישות נוזלים.
-
04.
מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים עד שמתחיל להיות סמיך מעט.
-
05.
מוסיפים את אגוז המוסקט, מלח ועלי הבזיליקום בשלמותם ומערבבים עד שמסמיך מעט יותר.
-
06.
מוזגים בצלחת פסטה ומעליה שופכים את רוטב שמנת הפטריות ומעל זה מפזרים מעט גבינת פרמזן מגוררת.
הכנת? כאן מדרגים