מתכון לקנודי תרד וגבינות - השף הלבן

מתכון לקנודי תרד וגבינות

דמיינו ניוקי בטעמים שעשוי בעצמו מגבינות משובחות שנמסות בפה; עכשיו תפסיקו לדמיין ותכירו את הקנודי– הכופתאה שאתם חייבים להכין!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לקנודי תרד וגבינות

המרכיבים ל 15 יחידות:

מרכיבים:
  • 1 חבילת תרד טרי
  • 150 גרם קמח סמולינה
  • 1 גביע גבינת שמנת 'נפוליאון' (225 גרם)
  • 1 ביצה L
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/3 חבילת גבינת טריו השף הלבן (100 גרם)
  • כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    חולטים את התרד במים חמים כ-3 דקות עד לריכוך, מסננים וסוחטים את התרד היטב.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    קוצצים את התרד ומעבירים לקערה.

  • 03.

    מוסיפים את הקמח סמולינה, ביצה, גבינת שמנת, קורנפלור, מלח וגבינת טריו לקערה ומערבבים היטב.

  • 04.

    מעבירים את התערובת לקירור כ-חצי שעה לפחות.

  • 05.

    לאחר שהתערובת מעט התקררה בעזרת ידיים משומנות יוצרים כדורים עגולים ומצפים את הכדורים בקמח סמולינה.

  • 06.

    מרתיחים סיר עם מים חמים ומבשלים את כדורי הקנודי למשך 3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 07.

    מעבירים את כדורי הקנודי ומגישים עם רוטב שאוהבים, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.