מתכון לקנודי תרד וגבינות | השף הלבן

מתכון לקנודי תרד וגבינות

דמיינו ניוקי בטעמים שעשוי בעצמו מגבינות משובחות שנמסות בפה; עכשיו תפסיקו לדמיין ותכירו את הקנודי– הכופתאה שאתם חייבים להכין!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לקנודי תרד וגבינות

המרכיבים ל15 יחידות:

מרכיבים:
  • 1 חבילת תרד טרי
  • 150 גרם קמח סמולינה
  • 1 גביע גבינת שמנת 'נפוליאון' (225 גרם)
  • 1 ביצה L
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/3 חבילת גבינת טריו השף הלבן (100 גרם)
  • כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    חולטים את התרד במים חמים כ-3 דקות עד לריכוך, מסננים וסוחטים את התרד היטב.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    קוצצים את התרד ומעבירים לקערה.

  • 03.

    מוסיפים את הקמח סמולינה, ביצה, גבינת שמנת, קורנפלור, מלח וגבינת טריו לקערה ומערבבים היטב.

  • 04.

    מעבירים את התערובת לקירור כ-חצי שעה לפחות.

  • 05.

    לאחר שהתערובת מעט התקררה בעזרת ידיים משומנות יוצרים כדורים עגולים ומצפים את הכדורים בקמח סמולינה.

  • 06.

    מרתיחים סיר עם מים חמים ומבשלים את כדורי הקנודי למשך 3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 07.

    מעבירים את כדורי הקנודי ומגישים עם רוטב שאוהבים, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)