מק אנד צ'יז גלילי | השף הלבן

מק אנד צ'יז גלילי

מנת הילדות של קורין בגרסת שבועות: מקרוני עטוף בחמאה ומעליו גבינת פטה, עגבניות שרי וזיתים. גרסה קצת שונה למק אנד צ'יז, ששמה דגש על טעמים טריים ורעננים

מאת: קורין גדעון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מק אנד צ'יז גלילי
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 חבילה (250 גרם) פטה כבשים 20% "פיראוס" מפוררת
  • 1 חבילת ספגטי
  • 50 גרם חמאה
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם זיתי קלמטה מגולענים
  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר עמוק מרתיחים מים עם כף מלח.

  • 02.

    מוסיפים את הספגטי ומבשלים לפי הוראות יצרן.

  • 03.

    מסננים את הספגטי לאחר הבישול ומעבירים לקערת ההגשה בעודו חם.

  • 04.

    מוסיפים את חמאה ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין ועוטפת את הספגטי.

  • 05.

    מפוררים מעל הספגטי את גבינת הפטה, מפזרים זיתים ועגבניות שרי ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.